Cosul tău este gol!
Filtre

Trestelle

(0)
Nu sunt produse în această categorie.

Pe timp de iarnă este important să alegem cele mai calitative haine și accesorii și să asigurăm confort și căldură copiilor noștri. Fiecare fetiță și fiecare băiat de orice vârstă trebuie să se simtă comod și lejer, mai ales atunci când vine vorba de căciuli. Marca Trestelle nu numai că va oferi căldură, ea va oferi și multă comoditate,de asemenea, și mult stil. 

Trestelle este un brand ce pune la dispoziție căciuli confecționate manual în Italia. Brand-ul selecționează cu atenție doar cele mai bune materiale, precum lână și puf natural. Aceste două materiale le veți întâlni aproape în fiecare produs cu marca Trestelle.
Modelele de la Trestelle sunt cu adevărat moderne. Stilul lor este sample și culori clasice, potrivite atât pentru băieți cât și pentru fete. Bineînțeles, firma pune la dispoziție și articole ce sunt actuale și în ton cu moda. 
 Brand-ul Trestelle este atât de cunoscut pe plan european deoarece crează cu grijă și strictețe fiecare articol, se bazează doar pe calitate și practicitate. Nu este nevoie să stați pe gânduri, Trestelle este o alegere bine meritată! 

 

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL GeoTrust
go top