Cosul tău este gol!
Filtre

Scoot and Ride

(21)

Scoot and ride este o companie austriacă, iar sub aripa sa se află mai multe brand-uri diferite ce creează biciclete pentru balans și trotinete pentru copii. Pentru această marcă lucrează doar tinere echipe și designeri creativi care au dus instant firma într-o poziție înaltă. 

În mai puțin de 8 ani, Scoot and ride se transformă într-o firmă sinonim pentru calitate și confort. Conceptul Scoot and Ride și primii pași au fost efectuați în anul 2010, iar start-ul oficial a avut loc în anul 2012. De la înființare, compania și brand-urile sale au câștigat deja câteva premii internaționale de prestigiu și mai ales, clienți mulțumiți în întreaga Europă.


Pentru Scoot and Ride crearea unui nou produs nu este un proces simplu, ci o adevărată misiune.  Scopul lor principal este de a combina funcțiile bicicletei pentru echilibru și trotinetele pentru o funcționalitate maxmă, comoditate și desigur, divertisment. Scoot and ride prezintă un design distinctiv și ușor de recunoscut, culori colorate ce ne oferă o stare de spirit mai bună, și nu în ultimul rând, multifuncționalitate de înaltă calitate - pentru copiii de toate vârstele.
 

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL GeoTrust
go top