Cosul tău este gol!
Filtre
Alese:
  • Copii (2-9 ani)

Fetiță / Copii 2-9 ani

(2448)

Ea deja râde, se ascunde, vorbește, iubeșe. Are privirea mamei și râsul tatălui. Această categorie este destinată fetițelor mai mari, vârsta cuprinsă : între 2 și 9 ani. Aici veți găsi multe lucruri pe placul Dvs. Vârsta asta este și un pic pretenționasă, fetițele deja încep să o imite pe mama, sau pe diferite Prințese Disney, ba chiar își formează și un gust propriu în materie de modă. Datorită acestui fapt, această categorie are multe produse, nu doar pe placul mamei ci și pe placul fetițelor mai capricioase. Calitatea acestor produse este peste tot, în toate hăinuțele pentru fetițe, încălțăminte și accesorii. 
Gamele de culori sunt multe, seturile sunt multe, diversitatea joacă și ea un rol foarte important. Fetițele merită tot ceea ce își doresc ! Ele trebuie să difere una de alta și fiecare să fie specială în felul ei. 
La final, am dori doar să menționăm faptul că seturile din bumbac sunt foarte practice și comode. Le puteți găsi în categoria ”Compleuri”, acolo veți vedea toate seturile disponibile, mai ales și pe cele pentru ocazii speciale - alcătuite din bluziță și pantaloni, geacă și bluziță și multe alte combinații. Nici compleurile sport nu sunt deloc rele, sunt confecționate din bumbac, iar elasticitatea nu lipsește. 
În această categorie în afară de hăinuțe veți găsi și lenjerie intimă, moale, confecționată 100% din bumbac.  Nu ezitați să răsfoiți site-ul și să vă uitați peste marea de hăinuțe și articole pentru copii ! 

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL GeoTrust
go top