Cosul tău este gol!
GUESS kids
Filtre

GUESS kids

(1131)

Știți ce fel de haine se potrivesc cel mai bine copilului vostru ? Suntem siguri că ați ghicit - Guess ! Hainele de firmă Guess le veți găsi aici. Ele sunt calitative și stilate, se vedea prea bine acest lucru. Marca este specializată în confecționarea hainelor de firmă pentru adulți - iar acum brand-ul este disponibil și pentru copii. Și nu ne referim doar la haine, ci și la încălțăminte și accesorii, atât pentru fete cât și pentru băieți.  Guess este un brand america foarte cunoscut. S-a înființat încă din anul 1981 de către stilistul Georges Marciano. El împreună cu cei trei frați ai lui au stat în fruntea celei mai noi companii. S-au ocupat de conducerea firmei, de reclame și de distribuție. Scopul lui Georges a fost crearea unor haine mai deschise la culoare, denim șters. Haine mult mai moi, haine ce pun în evidență corpul oamenilor. Zis și făcut ! Colecția Guess Kids este una dintre cele mai calitative de pe pământ. Modelele pentru copii sunt foarte comode și colorate. Pantaloni, veste, costume, fustițe, rochițe, pulovere, bluze și compleuri de vară - veți găsi tot ceea ce căutați și aveți nevoie pentru toate cele patru anotimpuri. Scoateți în evidență copilul Dvs, îmbrăcându-l cu stil. 
Aici puteți găsi haine pentru orice fel de ocazie - haine speciale și unice. Guess nu este pur și simplu un brand de haine pentru copii, este un stil de viață! 
Guess lucrează cu precizie și materiale moi - de accea această marcă este cunoscută și apreciată. Fiecare hăinuță este confecționată cu atenție. Nu contează dacă este vorba despre o bluză, rochie sau un sacou - fiecare linuță de pe fiecare hăinuță este absolut perfectă. 
Pe scurt, hainele sunt extrem de frumoase, calitative și stilate. 
 

 

 

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL GeoTrust
go top