Cosul tău este gol!
Abel & Lula
Filtre

Abel & Lula

(137)

Abel & Lula este un nou brand de haine pentru copii ce a fost înființat în anul 2018 de către faimoasa firmă de modă pentru copii, Mayoral. Abel & Lula este strict axată pe haine și accesorii elegante destinate ocaziilor speciale. Misiunea brand-ului este de a face ocaziile speciale și mai speciale.
În procesul de creare al acestor articole și accesorii sunt folosite doar materiale de înaltă calitate, precum : dantelă, mătase, mikado, organza etc.
În afară de faptul că aceste articole beneficiează de un design modern,calitate și unicitate, ele sunt și create în așa fel încât să confere multă lejeritate în timpul mișcării.
Abel & Lula vă pune la dispoziție un asortiment bogat de haine și accesorii pentru ocazii speciale – zile de naștere, nunți și alte evenimente. Asortimentele sunt alcătuite din rochițe, paltoane, cardigane, costume, etc – ce îi vor face pe cei mici și pe cei puțin mai mari să se simtă confortabil și stăpâni pe sine. Iar pentru a completa aceste minunate ținute, Abel & Lula au creat și cele mai elegante accesorii precum cordeluțe, diademe, poșete și dresuri.
 

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL GeoTrust
go top