Cosul tău este gol!

Despre noi

Bine aţi venit pe site-ul oficial al magazinului crazy-kids.ro magazin pentru copii,bazat pe eleganţă,stil şi nu în ultimul rând,calitate superioară.

Să mă prezint,numele meu este Gabriela Mladenova şi sunt proprietarul şi în acelaşi timp managerul magazinului Crazy Kids. În urmă cu 15 ani am preluat această funcție și de atunci am desenat multe zâmbete pe chipurile copiilor de toate vârstele, începând de la 0 luni și până la 16 ani.

Modă,design şi calitate-acestea sunt principiile pe care Crazy Kids se bazează şi le oferă în materie de îmbrăcăminte,încălţăminte și accesorii. Principii care adaugă în viaţa de zi cu zi câte-un strop în plus de bucurie părinţilor care au încredere în capacităţile şi cunoştiinţele noastre în materie de moda,principii care transformă o zi normală intr-un eveniment special şi plin de eleganţă.

Am desenat primul zâmbet cu 15 ani în urmă,iar de atunci până în ziua de azi respectăm cu exactitate promisiunile făcute atunci când vine vorba de eficienţă şi calitate,totodată şi prin modul simplu şi convenabil prin care reuşim să oferim sfaturi şi să rezolvăm eventuale probleme.
Crazy Kids vă stă la dispoziţie pentru orice informaţie,întrebare şi/sau nelămurire,nu ezitaţi sa mă contactaţi aici sau pe pagina noastră oficială facebook : https://www.facebook.com/MayoralRomania/

Magazinul Crazy Kids oferă produse de înaltă calitate, marca Mayoral, brand-ul nostru preferat. 
 

Mayoral îşi are originile în Sudul Spaniei pe porţiunea coastei Mării Mediterane în frumosul oraş Malaga.

Marca Mayoral a luat naştere în urmă cu 70 de ani ca un mic atelier ce crea şosete,însă în foarte scurt timp avea să ajungă unul dintre cele mai faimoase ateliere de modă din Europa. Această marcă dispune de peste 100 de designeri vestimentari care au grijă să conceapă cele mai unice şi calitative produse pentru copii. În fiecare sezon, designerii au misiunea de a călătorii prin lume cu scopul de a privi,observa şi de a se inspira din fiecare cultură întâlnită ca mai apoi să o îmbunătăţească şi să adauge „ingredientul” unic Mayoral. De asemenea,Mayoral este interesat în legătură cu actualele probleme ale Planetei,cum ar fi schimbarea drastică a climei ce are loc în fiecare an. De aceea,marca Mayoral îşi adaptează fiecare produs în parte cu materialul potrivit sezonului,respectiv al anului.

Datorită acestor fapte, Mayoral dispune tot timpul de o gamă largă şi variată de produse,ceea ce îl face unic în materie de modă şi diferit ca concept de creaţie.

Marca Mayoral este nelipsită din prezentările de modă pentru copii în oraşe precum Moscova(RU) Florenţa(IT) şi New York(SUA). Are peste 180 de magazine răspândite prin întreaga lume începând cu Spania, Franţa, Italia, Cipru, Bulgaria, Turcia, Grecia, Portugalia, Lebanon, Arabia Saudita, Polonia, Belgia,Irlanda, UK, SUA, Canada etc.şi bineînţeles România.

Pentru accesarea mai uşoara a produselor Mayoral de către clienţi şi a viitorilor clienţi,Mayoral este disponibil acum şi ONLINE doar pe www.crazy-kids.ro :)

Crazy Kids,pentru copii bucuroşi şi stilaţi!
Vă mulţumim pentru alegerea făcută!

Габриела Младенова подпис
Stimă şi respect: Gabriela Mladenova

Crazy Kids este detinut si administrat de:
"Gemi 2015" SRL este inregistrata in Agentia Registrului cu numar de iesire: №20150106085553/06.01.2015.

Administrator:
Gabriela Mladenova

E-mail de contact cu administrator
g.mladenova @ crazy-kids.bg

Adresa de administrare:
5800 Pleven,
str. "Vasil Levski" 169

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL GeoTrust
go top