Cosul tău este gol!

Livrare şi plată

LIVRARE

Livrarea mărfurilor comandate se efectuează prin curier la o adresă de livrare pe teritoriul României. Taxa transportului este achitată de către Utilizator, cu excepția cazului în care contrariul este indicat pe http://www.crazy-kids.ro
Înainte de a trimite bunurile comandate, Crazy Kids își rezervă dreptul să contacteze Utilizatorul la numărul de telefon pe care la specificat pentru a specifica detaliile comenzii și / sau livrărea.

Crazy Kids nu expediază colete în afara teritoriului României. În cazul în care un Utilizator dorește să efectueze o comandă dintr-o altă țară decât cea specificată este necesar ca el să asigure curieratul și să suporte taxele pentru transport.

TRANSPORT PENTRU CLIENŢI ÎNREGISTRAŢI 
Transportul este suportat de către Crazy Kids la comandarea produselor de peste 250 lei, în cazul în care comanda este efectuată prin Contul Utilizatorului.  Pentru ca Utilizatorul să beneficieze de Transport Gratuit este necesar să îşi creze un profil pe site, iar o dată cu crearea acestui profil Utilizatorul va putea comanda produse de pe site  beneficiand de transport gratuit, după ce își va confrima Înregistrarea pe mail. 
  
TRANSPORT PENTRU MUSAFIRII SITE-ULUI
Preţul transportului pentru musafirii site-ului este de 15 lei. 
Crazy Kids îşi rezervă dreptul de a schimba regulile şi condițiile de transport în perioada de reduceri şi promoţii. Crazy Kids nu este obligat să înştiinţeze Utilizatorii în aceste momente.
CONDIŢII DE LIVRARE

Atunci când o comandă este achitată în prealabil cu cardul, comanda se procesează după primirea fondurilor în contul GEMI 2015 EOOD. Prelucrarea plăților bancare pot dura de la 1 la 3 zile. Pot exista întârzieri în funcție de programul de lucru al instituțiilor bancare și de prelucrarea informațiilor de către acestea. Vă rugăm să luați în considerare faptul că timpul de livrare se poate prelungi din cauza acestui lucru.
„Crazy Kids“ nu este responsabil de o comandă nefinalizată în momentul în care Utilizatorul a introdus date personale incorecte sau greşite, adresă incompletă, nefinalizată sau greşită precum şi număr de telefon incorect sau greşit. În condiții excepționale, Crazy Kids își rezervă dreptul de a prelungi perioada de livrare prin informarea promptă a Utilizatorului.
Comenzile efectuate după ora 14:00 şi în zi de sărbătoare, vor fi prelucrate imediat în următoarea zi lucrătoare.
După efectuarea fiecărei comenzi, Crazy Kids contactează telefonic Clientul – pentru confirmarea comenzii efectuate. În caz contrar, coletul nu se va expedia până ce Crazy Kids nu va primi o confirmare a comenzii de la Client.
Toate comenzile efectuate în zi de sâmbătă sau zile de lucru cu program mai scurt vor fi prelucrate în următoarea zi lucrătoare.Termenul de livrare a produselor comandate este :

Orașul București : 1-2 zile lucrătoare;
Alte orașe mari : între 2 și 5 zile lucrătoare;
Comune/sate : până la 7 zile lucrătoare;

Coletele sunt expediate cu : 
Pentru București – Econt Express
Alte orașe/localități : Fan Curier

În cazul în care ați comandat produse de la următoarele brand-uri : Kikka Boo, Pixie Crew, Teifoc, Eitech, Skip Hop, Doudou, Histoire d Ours, Pulse, Orange Toys, Scoot and Ride este necesar să luați în considerare faptul că timpul de livrare ale acestor mărci va dura un pic mai mult decât cel obișnuit în anumite cazuri.
Utilizatorul este obligat să verifice marfa după achiziţionarea ei, iar dacă va descoperi neconformităţi, lipsuri sau defecte, este necesar să anunţe imediat unul dintre personalul „Crazy Kids“ . Dacă nu efectuează acest lucru, se consideră că livrarea şi cumpărarea produselor comandate a decurs fără probleme.
Crazy Kids își rezervă dreptul de a schimba în orice moment metodele de livrare și de plată disponibile și / sau termenii și condițiile, publicând metodele de expediere și de plată disponibile pe site fără nicio altă notificare.

PLATA

Art 8. Atunci când Clientul dorește să întoarcă produsele achiziționate,din orice motiv și dorește restituirea sumei, suma care urmează să-i fie restituită va fi aceeași ca și în momentul cumpărării. Nu contează faptul că prețul produsului poate să scadă sau să crească în funcție de promoțiile actuale în momentul restituirii.

Art 9. (1) Utilizatorul poate cumpăra bunuri de pe site în funcție de metoda aleasă pe www.crazy-kids.ro . Crazy Kids pune la dispoziție Plata Ramburs și PayPal

Important! Comenzile efectuate în magazinul online Crazy Kids, care au o valoare totală de peste 3000 de lei, pot fi plătite doar și exclusiv cu cardul. Comenzile de peste 3000 de lei NU sunt trimise cu plata ramburs.

(2) Dacă Utilizatorul alege transport prin firmă de curierat și Plată Ramburs, Utilizatorul va plăti bunurile achiziționate precum și taxa de transport pentru firma de curierat, în momentul primirii bunurilor.

Art 10.Dacă Utilizatorul va alege ca metodă de plată care implică a treia parte – un furnizor de servicii terț – Utilizatorul poate fi obligat să respecte termenii și condițiile și/sau taxele unei astfel de părți.

Art 11. Crazy Kids "nu este responsabil dacă o metodă de plată care implică un furnizor de servicii de plată terț este indisponibilă sau nu este disponibilă din alte motive care nu pot fi atribuite lui Crazy Kids. „Crazy Kids”

METODE DE PLATĂ

Plată ramburs
Plata se va efectua în momentul livrării coletului.

Plata prin transfer bancar
Pentru a efectua acest lucru, este necesar să faceți transfer bancar în contul www.crazy-kids.ro. Este necesar să achitați suma totală a comenzii+taxă pentru transport( dacă este prevăzută una). Suma totală de achitat o veți putea vedea la finalizarea comenzii Dvs.

Titular: GEMI 2015 EOOD
Atribute bancare:
Lei: RO04BACX0000001849103000
Euro: RO74BACX0000001849103001
BIC: BACXROBU

Motivul transferului : Numărul Comenzii
/Numărul sau ID-ul comenzii îl puteți vedea după efectuarea comenzii, atunci când veți primi un e-mail de confirmare. În cazul în care dețineți un cont pe site-ul nostru, puteți vedea ID-ul comenzii și în ”Profilul meu” – ”Istoric comenzi” /

Procesarea comenzii va avea loc începând din momentul în care transferul bancar s-a efectuat cu succes

IMPORTANT : În cazul în care veți efectua plata prin transfer bancar, nu uitați să specificați numărul (ID-ul) comenzii ca motiv de plată. Fiecare transfer bancar care nu conține ID-ul comenzii nu se va accepta până ce Crazy Kids nu va primi o evidență a tranferului bancar scanat și trimis pe order@crazy-kids.ro pentru clarificarea plății.

Plata online prin PayPal
Pentru a putea efectua plata prin sistemul PayPal, este necesar să alegeți ca metodă de plată PayPal în momentul efectuării comenzii. După ce veți face click pe butonul ”Confirmă comanda”,în momentul lansării comenzii veți fi automat redirecționat/ă către sistemul PayPal, acolo unde va trebui să adăugați informațiile necesare și să achitați valoarea comenzii. După ce plata online se va efectua cu succes, articolele comandate vor fi trimise către Dvs.

Plata online prin PaySera
Pentru a putea efectua plata prin sistemul PaySera, este necesar să alegeți ca metodă de plată PayPal în momentul efectuării comenzii. După ce veți face click pe butonul ”Confirmă comanda”,în momentul lansării comenzii veți fi automat redirecționat/ă către sistemul PaySera, acolo unde va trebui să adăugați informațiile necesare și să achitați valoarea comenzii. După ce plata online se va efectua cu succes, articolele comandate vor fi trimise către Dvs.
 

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL GeoTrust
go top