Cosul tău este gol!
Filtre

Treapi & Baby A

(0)
Nu sunt produse în această categorie.

Dacă sunteți în căutare de haine și accesorii luxoase și de înaltă calitate,vă putem spune că Gruppo T.M pune la dispoziție cele mai calitative și luxoase articole de pe piață pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 18 ani.  Compania nu se limitează doar la un singur brand, de aceea brand-ul Baby A este special destinat micuților cu vârsta cuprinsă până la 6 ani, mai apoi urmează Treapi, al doilea brand destinat vârstei 8-18, numai că brand-ul pentru băieți cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani se numește Clix.  Fiecare brand pune la dispoziție geci călduroase și de înaltă calitate ! 

Compania Gruppo T.M a luat naștere prin anii 70, aproape de orașul Bari din Italia, de atunci și până acum compania respectă cu strictețe rețeta calității și al succesului. Fiecare brand lucrează cu multă precizie și devotament fiecare detaliu și țesătură.  
Fiecare colecție de la Clix, Treapi & Baby A este de fiecare dată în ton cu moda. Culorile sunt clasice pentru a se putea asorta cu orice fel de ținută și pentru a rămâne actuali fiecare sezon. O mare parte din materialele folosite sunt naturale. Articolele de iarnă sunt confecționate din puf de gâscă și blăniță naturală. 
Alegeți calitatea înainte de toate ! 

 

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL GeoTrust
go top