+359 89 446 9228
Cosul tău este gol!
FASHION BOOMERANG

FASHION BOOMERANG!

Câștigă 100% din comanda ta înapoi cu tombola Crazy Kids FASHION BOOMERANG!

APRIL 2021!

Vezi cum:


☑ Efectuează o comandă  online pe WWW.CRAZY-KIDS.RO până pe 30.04.
☑ Urmărește tragerea la sorți în data de 05.05. pe pagina noastră de Facebook:
https://www.facebook.com/MayoralRomania/

☑Primești voucher de cumpărături care constă 100% din valoarea comenzii tale precedente!

 

SUCCES!
O comandă mai mare – mai multe șanse de câștig!

Termeni și Condiții Generale:

1. Organizatorul tombolei este GEMI 2015 EOOD

1. Participanții la tombolă sunt obligați să respecte termenii și condițiile, care sunt menționate mai jos ca Regulile oficiale ale Tombolei („Reguli oficiale”). Regulile oficiale ale Tombolei sunt disponibile pe întreaga perioadă a tombolei pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/MayoralRomania/ Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunță publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.

2. Perioada de desfășurare a tombolei este din 01.04. până pe 30.04.incl. Tombola se desfășoară pe teritoriul României.


3. Tombola  este accesibilă tuturor persoanelor fizice care au vârsta de 18 ani împlinită, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-și valida participarea. Cu excepția personalului Crazy Kids.

4. Organizatorul are dreptul absolut de a întrerupe Tombola în orice moment, potrivit punctului 1, în cazuri de abuz, încălcare a regulilor sau forță majoră. În aceste cazuri, participanților nu li  se datorează nicio compensație.

5.  Toți participanții concursului sunt obligați să respecte Regulile și Condițiile.


6. Premiul tombolei: Voucher de cumpărături online valapil pe site-ul www.crazy-kids.ro. Echivalentul voucherului este egal cu suma comenzii precedente după scăderea promo codurilor aplicate. Aici nu este inclusă taxa de transport (dacă este cazul) care este achitată de către client în momentul livrării. În cazul unui schimb sau retur, suma voucherului se corectează astfel în cât să fie egală cu diferența de suma.

7. Premiul poate fi folosit începând din data primirii până în data de 15.05.2021, dar nu mai târziu de atât. Câștigătorul are posibilitatea de a achita diferența,în cazul în care suma comenzii va depășii valoarea voucherului câștigat.

8. Premiul este oferit de magazinul online www.crazy-kids.ro

9.  Tombola se realizează cumpărând online de pe site-ul www.crazy-kids.ro

10. Prin acordarea e-mail-lui Dvs., sunteți de acord să primiți comunicări de marketing în viitor www.crazy-kids.ro

11. Mecanismul tombolei:


11.1 Pentru a participa la tombolă, participanții trebuie să aibe minim o comandă efectuată pe site-ul Crazy Kids în perioada 01.04.2021 până pe 30.04.2020 incl.

11.2 Fiecare participant se poate alătura cu un număr nelimitat de comenzi.


11.3. Dacă un participant nu a îndeplinit condiția necesară pentru participarea la tombolă, Crazy Kids își rezervă dreptul de a nu-l include în tragerea la sorți a câștigătorilor.

12. Participantul care va câștiga premiul de mai sus va fi scos după criteriul numărului de ordine (ID COMANDĂ) la întâmplare, în data de 05.05.2021. printr-o tombolă, la care vor participa toate comenzile plasate în perioada 01.04.2021 – 30.0.2021 incl.

13.Anunțarea Câștigătorul se va face printr-un post pe Facebook, care va fi publicat pe pagina Crazy Kids nu mai târziu de 05.05.2021.

14. Crazy Kids va contacta câștigătorul în termen de 3 zile de la încheierea tombolei. Dacă câștigătorul nu răspunde în termen de 3 zile, își pierde dreptul de a primi premiul său.

15. Orice participant care încearcă să încalce regulile va fi descalificat automat de organizator. Încălcarea include în mod explicit acțiuni pentru:

15.1. anularea comenzii după plasarea acesteia

15.2. Refuzarea primirii coletului rezultat dintr-o comandă care este inclusă la tombolă – se permite doar Schimbul în conformitate cu regulile tombolei.

15.3. Imposibilitatea de a lua legătura cu un Client – după efectuarea comenzii, Crazy Kids contactează Clientul pentru confirmarea comenezii.

15.4. orice altă acțiune care modifică mecanismul de participare la activitate sau crește șansele ca un participant să câștige în afara mecanismului descris în aceste reguli.

O verificare a abuzurilor va fi efectuată în orice moment. Decizia de descalificare este în totalitate în sarcina organizatorului și el nu este dator cu o explicație a modalităților de determinare a unei încercări de a încălca sau a încălca efectiv regulile de activitate.

16. Nu este permisă înlocuirea unui premiu câștigat cu echivalentul său monetar sau cu un alt premiu.

17. Premiul poate fi primit doar printr-o adresă de e-mail specificată și un număr de telefon de către câștigător.

18. Toate datele cu caracter personal vor fi tratate ca informații confidențiale în conformitate cu reglementările actuale privind protecția datelor cu caracter personal.

19. Prin participarea la această tombolă, participanții furnizează în mod voluntar datele lor personale și consimte ca aceste date să fie utilizate (colectate și administrate) de către Crazy Kids, precum și de subcontractanții acestora, numai în scopuri legate de această tombolă și activitățile companiei.

20. Organizatorul Concursului nu este obligat să răspundă celor care nu au câștigat, la reclamații, abuzuri descoperite, expirarea promoției sau alte cazuri.
Alăturându-se de acest joc, participanții își prezintă în mod voluntar datele cu caracter personal și sunt de acord, că aceste date să fie utilizate (colectate și administrate) de către Crazy Kids, precum și de subcontractanții acestora numai în scopuri legate de acest joc, precum și de activitățile companie

21. Organizatorul nu poartă răspunderea pentru apariția unor circumstanțe de forță majoră și/sau defecțiuni și "erori" în sistemele informatice, care împiedică realizarea normală a jocului și/sau furnizarea premiilor.

22. Orice litigii între organizatorul loteriei și participanții săi sunt soluționate prin negocieri sau, în cazuri extreme, dacă nu se poate ajunge la niciun acord - prin intervenția autorităților competente.

23. Organizatorul jocului nu poartă răspunderea pentru e-mailuri introduse greșit, numere de telefon nevalide, inexistente – în afara arieri de acoperire a operatorului de telefonie mobilă sau orice alt motiv.

24. Crazy Kids își rezervă dreptul de a schimba perioada promoției, dacă din cauza unor circumstanțe neprevăzute nu poate să activeze promoția și/sau să o suspende.

25. În caz de incapacitate a Organizatorului de a furniza premiul descris din motive care nu depășesc sfera sau capacitățile acestuia, organizatorul își rezervă dreptul de a recompensa câștigătorii cu un premiu similar.

26. Organizatorul își rezervă dreptul de a alege un câștigător al rezervei în cazul în care există o suspiciune de încălcare a regulilor actuale ale jocului de către participant.

27. Organizatorul nu este responsabil pentru premiul neutilizat din cauza forței majore.

NEWSLETTER

Fiţi printre primii care vor auzi de cele mai noi oferte, promoţii şi produse!

  • Visa
  • MasterCard
  • PaySera
  • Paypal
RadpidSSL GeoTrust

crazy-kids.ro foloseste "cookies". Continuand, dumneavoastra sunteti de acord cu acest lucru.

OK
go top